fbpx

Roihun sytyttäjät – SJK ja Ilkka

Keitä me olemme ja mitä me edustamme?

Suomen mestaruus, europelit, oman jalkapallopyhätön toteuttaminen ja reilusti yli sadan vuoden kokemus jatkuvasti muuttuvassa media- ja markkinointialan kilpailussa on todistanut jatkuvan kasvamisen ja kehittymisen tärkeyden. Roihun taustalla olevat Ilkka ja SJK ovat tottuneet päivästä toiseen tekemään työtä hyvin kilpailuilla aloilla, niin lyhyen kuin pitkänkin aikavälin menestyminen mielessään.

Heikki Leppänen

Talousjohtaja, SJK

Tervetuloa syttymään kipinästä roihuksi!

Olen hyvin innoissani Roihusta. Olemme tarttuneet poikkeuksellisen vuoden haasteisiin ja rakentaneet yhteistyössä Ilkan kanssa foorumin, joka antaa rohkeutta ja uusia näkökulmia johtamiseen.

Olemme saaneet mukaan puhujat, jotka ovat oman alansa rautaisia ammattilaisia ja johtajia, ja he ovat valmiina innostamaan ja inspiroimaan meitä kaikkia. Tule osaksi Roihua!

Henna Kiikka

Markkinointipäällikkö, Ilkka

Positiivista muutosta yhdessä tekemällä

Me Ilkassa tahdomme panostaa ja olla aktiivisesti mukana toiminta-alueemme kehittämisessä. Tahdomme auttaa muita kehittymään ja kasvamaan, tuoda uusia näkökulmia ja saada aikaan positiivista muutosta yhdessä tekemällä. Roihu edustaa kaikkea tätä.

Roihu on upea mahdollisuus verkostoitua, innovoida ja kehittyä erilaisten teemojen parissa. Ensimmäisen tapahtumamme teema on modernin johtajuuden matka. Se koskettaa aiheena meistä jokaista, sillä tänä päivänä meiltä jokaiselta vaaditaan johtajuutta.

Tavataan Roihussa !

Näin Roihu syttyi

Idea Roihun järjestämisestä lähti halustamme rakentaa ympärivuotinen kohtaamispaikka ihmisille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi johtajiksi ja lunastaa oman potentiaalinsa. Eli niille, jotka haluavat saada sisällään kytevän kipinän roihahtamaan.

Nykytila saattaa olla tuttu ja turvallinen, minkä vuoksi siihen on helppo tyytyä. Me ajattelemme kuitenkin toisin ja siksi haluamme auttaa ihmisiä tunnistamaan ja aktivoimaan omat potentiaalinsa, kehittymään johtajina ja ihmisinä sekä kokemaan energiatasot lataavaa menestyksen huumaa arjessa ja juhlassa. Kipinän roihahtamiseen tarvitaan oikeita tekoja ja sen vuoksi on tartuttava toimeen ja uskaltauduttava laittaa itsensä likoon. Kipinä ei roihahda ilman tekoja.

Mikä on Roihu?

Roihun ajatuksena on tuottaa johtamiseen kallellaan oleville ihmisille otolliset puitteet oppia uutta, kehittyä johtajina ja verkostoitua muiden yritysten edustajien kanssa. Roihu koostuu sulavasti järjestetyistä tapahtumista, jotka sisältävä asiantuntijoiden puheenvuoroja, keskustelua, verkostoitumista ja miellyttävästä ilmapiiristä nauttimista.

Mukana Roihussa on eri alojen huippuasiantuntijoita jakamassa viimeisintä tietoa ja puhumassa johtamisesta.

Seinäjoen Jalkapallokerho Oy – SJK on perustettu vuonna 2007 harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja sitä tukevaa liiketoimintaa, sekä kehittämään jalkapallon harjoittelu- ja otteluolosuhteita.

sjk.fi

Ilkka on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja. Tuomme markkinoinnin ja teknologian monimutkaiseen maailmaan punnittuja näkemyksiä ja selkeitä ratkaisuja.

ilkka.com

Valikko