fbpx

Petri Matero

Tervetuloa mukaan, Petri! Mistä aiot puhua Roihussa?

Aion puhua itsensä näköisestä, empaattisesta ja merkityksellisestä johtajuudesta sekä asiantuntijuudesta.

Kerro, miksi menestyviksi johtajiksi haluavien kannattaa tulla kuuntelemaan puheenvuorosi?

Johtajuus elää tällä hetkellä ristipaineessa. Maailma on muuttunut puolessatoista vuodessa enemmän kuin viimeisessä viidessä vuodessa yhteensä. Johtajien harteille asetetaan valtavia muutospaineita ja onnistumisen odotuksia. Haluan antaa puheeni myötä oivalluksia itsensä näköisen ja rohkean johtajuuden rakentamiseksi.

Roihun kattoteemana on modernin johtajuuden matka, mitä moderni johtaminen tarkoittaa sinulle?

Moderni johtaminen on sallivaa, valmentavaa, empaattista, vahvuuksia vahvistavaa, mutta myös oikealla tavalla vaativaa, ja tuloksia hakevaa. Moderni johtaja ymmärtää ihmisten erilaisuuden, sekä osaa kommunikoida visionsa innostavien tarinoiden muodossa juuri oikealla tavalla.

Mihin suuntaan johtaminen on mielestäsi kehittymässä juuri nyt?

Johtaminen seilaa tällä hetkellä polarisoiduilla vesillä. Yhteiskunta ja asiantuntijat kaipaavat merkitystä ja vastuullisuutta, kun taas osakkeenomistajat ja sijoittajat tuloksia. Millainen johtaja löytää oman tiensä näiden odotusten väliltä, ja pystyy johtamaan itsensä ehjänä, niin henkisesti kuin fyysisesti, kohti asetettuja tavoitteita.

Mitä itse odotat Roihulta?

On upeaa päästä pitkästä aikaa yleisön eteen. Haluan tarjota ajatuksia herättävän tunnin, jonka aikana poraudutaan syvemmälle johtajuuden teemoihin kuin ehkä moni on tottunutkaan.

Mistä aiheista toivot kysymyksiä itsellesi?

Haluaisin kuulla pohdintoja omien arvojen ja yrityksen arvojen kohtaamisesta. Kumpi on joutunut joustamaan niissä? Haluan myös keskustelua rohkeudesta olla oma, välillä haavoittuvakin itsensä alaisten edessä. Onko se mahdollista, ja kuka siihen uskaltaa.

Petri Matero Roihussa
Valikko